Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi heitti Lohjan Junior Gamesissa moukaria 14-vuotiaiden poikien Suomen ennätyksen 74,76. Kangasniemi paransi kuukausi sitten heittämäänsä edellistä Suomen ennätystä 1,29 metrillä.

14-vuotiaat pojat lennättävät neljän kilon painoista moukaria eli samanpainoista kuin naiset. Kangasniemi voitti Lohjalla myös kuulantyönnön tuloksella 18,90 jääden ennätyksestään vain kuusi senttiä. Myös sarjan kuula painaa neljä kiloa.

Keuruun Kisailijoiden Tuuli Järvinen voitti Tampereella Hämeen mestaruuden 15-vuotiaiden tyttöjen korkeushypyssä tuloksella 172. Järvinen on hypännyt viime vuonna ennätyksekseen 175.

Lahden Ahkeran Inka Peltola juoksi Jämsässä 13-vuotiaiden 1000 metrin Suomen ennätyksen 2.55,85. Hän paransi Saana Lappalaisen kaksi vuotta sitten juoksemaa edellistä ennätystä puolellatoista sekunnilla.

Hämeenlinnan Tarmon Erika Juselius voitti Tampereella 13-vuotiaiden tyttöjen 60 metrin aitajuoksun ikäluokan Suomen kaikkien aikojen toiseksi parhaalla tuloksella 9,19.