”Keskity Instagramiin” – fanitkin kehottavat Paige VanZantia päättämään UFC-uransa

© Kuva: Getty Images

Paige VanZant on noussut vankasti suuren yleisön tietoisuuteen paitsi vapaaottelun UFC-uransa myötä myös vankan sosiaalisen median seuraajajoukkonsa kautta ja myös eri tv-ohjelmien esiintyjänä. VanZantin UFC-uralle viikonlopun UFC 251 saattoi hyvin olla päätepiste.

VanZant jäi ottelussaan Amanda Rebasia vastaan täysin vastaanottajan rooliin ja joutui jättämään leikin kesken jo varhaisessa vaiheessa. Hänellä on takanaan kolme käsileikkausta ja edessä mitä todennäköisimmin neljäs. Lisäksi UFC-sopimus umpeutuu myöhemmin tänä vuonna.

VanZant on saanut runsaasti tukea some-kanavillaan ja tavallaan sitä tuli nytkin, mutta hyvin realistisessa mielessä.

– VanZant sai nopean oppitunnin, ehkä nyt on aika lopettaa, yksi fani totesi.

– Paige VanZant on kukistettu. Keskity Instagramiin, toinen heitti.

– Ajanhukkaa panna häntä pääotteluihin. Aika lopettaa tämä, kolmas sanoi.