Robert Heleniuksen manageri Ylelle: ”Sopimus valmiiksi heinäkuun aikana ja ottelu lokakuussa”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskas sarja alkaa pikku hiljaa palailla normaaliin päiväjärjestykseen koronatauon jäljiltä. Otteluihin on vielä matkaa, mutta järjestelyitä otteluiden eteen tehdään jo vauhdilla. Niin myös Robert Heleniuksen osalta.

Suomalaistähden osalta seuraava ottelu on hyvin suuntaa antava. Voitto – vastustajasta riippumatta – nostaisi ”Robben” osakkeita merkittävästi. Heleniuksen manageri Markus Sundman toivoo Yle Urheilun haastattelussa, että Heleniuksen uran toistaiseksi tärkeimmästä ottelusta päästään tekemään sopimus jo lähiviikkoina.

– Haluaisin, että se olisi heinäkuun viimeisenä viikkona sovittu. Ja ottelu olisi lokakuun alussa. Se olisi hienoa, jos sen saisi niin järjestettyä, Sundman sanoi Yle Urheilulle.

Vaihtoehtoja vastustajaksi on tässä vaiheessa monia. Kyseessä on kuitenkin mitä todennäköisimmin varsin korkealla haastajalistoilla oleva nimi.

– Me keskustelemme PBC:n kanssa. Siellä on viisi nimeä, jotka kiinnostavat. En halua sanoa nimiä, mutta katsokaa WBA-listaa ja päätelkää sieltä, Sundman heittää ja viittaa tulevan ottelun kuulumiseen vielä sopimukseen PBC-promootiotallin kanssa.