Suomalainen yleisurheilija niiasi itselleen arvokkaan timantin

© Kuva: Juha Tamminen

Timantti oli sentistä kiinni Sastamalan timanttikisoissa. Mikkelin Jessica Kähärä floppasi kolmannellaan 180 ja niiasi itselleen arvokkaan timantin.

Tampereen Pyrinnön Daniel Kosonen ylitti helposti 210, mutta oikukkaassa tuulessa 213 korkeammalle nostettu rima ei pysynyt kannattimilla. Yrityksistä toinen oli niin sanotusti millistä kiinni. Onnistunut yritys oli tiennyt timantin matkaamista Kososen kaappiin.

Kähärä hyppäsi vuosi sitten hallissa 190, ulkorataennätys on 187 parin vuoden takaa. Sastaman tulokseen Jyväskylässä asuva hyppääjä oli kehno sää huomioiden varsin tyytyväinen.

– Ponnistavan eli oikean jalan nilkka teipattiin. Tästä johtuen kaarrejuoksu oli varovaista. Jalassa ei ole mitään pahempaa. Odotan hyvää tulosta jo keskiviikkona Jyväskylässä, sympaattinen Kähärä kertaili.

Miesten korkeuden kärkimies Tampereen Pyrinnön Daniel Kososen teki loistavan hypyn 207:stä, voittotuloksen hän meni kohtuullisesti.

– Kun voitto varmistui, en ehkä keskittynyt enää kunnolla. Vaihteleva tuuli vaikutti vauhtiin ja ainakin ponnistus ajautui liian lähellä. Vielä on hypyissäni epätasaisuutta, Kosonen analysoi.

Lähde: Urheiluliitto


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta