Todella vaisu Robert Helenius tyrmättiin – Paljasti nyt todellisen kuntonsa: ”Teimme massiivisen virhearvion lääkkeiden kanssa”

© Kuva: Getty Images

Noin vuosi sitten Robert Helenius hävisi tylysti tyrmäyksellä Gerald Washingtonille raskaansarjan ottelussa Yhdysvalloissa.

Vaikutti jo siltä, että suomalainen ei enää nousisi korkeammalle tasolle nyrkkeilyurallaan.

– Olin ollut kipeänä ottelua edeltävän viikon, ja minulla oli kuumetta matsin aattona. Mutta olin silti luottavainen, ja halusin otella, sillä olimme tehneet kovan harjoitusleirin, Helenius avaa tilannetta Proboxing-fans.com-sivuston haastattelussa.

36-vuotias Helenius jatkaa, etteivät hänen normaalit reaktiot olleet tallella.

– Asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan. Teimme massiivisen virhearvion lääkkeiden kanssa. Minun olisi pitänyt voittaa Washington ja ymmärrän, että ihmiset menettivät uskon minuun. Olin erittäin pettynyt.

Yhden väliottelun jälkeen Helenius palasi kuitenkin jälleen Yhdysvaltoihin ja palasi huipulle voittamalla kaikkien yllätykseksi puolalaisen Adam Kownackin.

– Haluan voittaa maailmanmestaruuden! Suostun kaikkiin mestaruusotteluihin, mahdollisuus WBA-titteliin olisi mahtava juttu. Olen jahdannut maailmanmestaruuksia jo 16 vuotta, Helenius sanoo sivustolla.