Upeita kuvia! Paljasta pintaa rakastava naiskehonrakentaja herättää ihailua sosiaalisessa mediassa – ”Enkeli, jolla on paholaisen vartalo”

© Kuva: Getty Images

Kiinalainen kehonrakentaja Yuan Herong on todella suosittu sosiaalisessa mediassa. Naisella on jo 411 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa, jossa hänet tunnetaan enkelinä, jolla on paholaisen vartalo.

Erityisen suosittuja ovat kuvat, joissa hän on pukeutunut joksikin tutuksi hahmoksi.

31-vuotias Herong kertoo, että hän oli jo nuorena kiinnostunut urheilusta ja erityisesti kamppailulajeista. Hän julkaiseekin ahkeraan kuvia kuntosalilta

Kehonrakennusharrastus alkoi, kun hän tapasi ammattikehonrakentaja Zhang Wein. Wei kannusti häntä kisaamaan ja suunnitteli treeniohjelman. Nykyään hän harjoittelee salilla neljästä viiteen kertaa viikossa.