Yleisurheilun Motonet GP huipentuu – Miesten 100 metrillä on herkulliset asetelmat

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Juoksijat ovat pääosissa Lahden Motonet GP:n huipennuksessa keskiviikkona. Miesten 100 metrillä on herkulliset asetelmat. Tarjolla on Samuel Purolan ja Samuli Samuelssonin kesän ensimmäinen kohtaaminen, mutta kärkitaistoon hamuaa iso joukko muitakin hyvävireisiä sprinttereitä.

Samuelsson pitää kotimaan tilaston kärkipaikkaa ennätyksellään 10,28. Purola kiiti kauden avauksessaan Oulussa 200 metriä kolean sään kiusaamana 21,04. Lahdessa hän juoksee kesän ensimmäinen 100 metrin kilpailunsa.

Pikamatkan kärkitaistoon Lahdessa kurottaa myös 10,46 tänä kesänä juossut Riku Illukka, joka kiiti viikonvaihteessa Porvoossa myötätuulessa 10,37. Hyvässä iskussa on myös viikonvaihteessa Porvoossa myötätuulessa 10,48 ja 10,32 juossut Viljami Kaasalainen.

Lotta Kemppinen on suosikki naisten 100 metrillä. Porvoossa juostu ennätys 11,47 on kirkkaasti kesän kärkiaika. Lahdessa on vastus on tasokas. Listoilla ovat mm. Anniina Kortetmaa, Milja Thureson, Johanna Kylmänen ja Aino Pulkkinen.

Vahvaa kilpailukautta juokseva Liedon Parman Tuomas Lehtonen kiihdyttää suosikkina 400 metrille. Ykköshaastajina on HIFK:n Erik Back.

Naisten 400 metrillä kesän kärkiaikaa 54,57 halussaan pitävä Mette Baas kohtaa kesän ensimmäisen sileän 400 metrin kilpailunsa juoksevan Viivi Lehikoisen, hallitsevan Suomen mestarin Amira Chokairyn, Milja Thuresonin, hiljattain 300 metriä 39,69 juosseen Jeanine Nygårdin ja hyvävireisen nuoren Inka Pöyryn.

Lähde: Urheiluliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS