Snooker-legenda Ronnie O’Sullivan varmisti uransa kuudennen maailmanmestaruuden sunnuntaina, kun hän voitti MM-finaalissa Kyren Wilsonin selvästi 18-8. O’Sullivan kertoi keskittyneensä finaalissa katsomalla telkkaria.

O’Sullivan paljasti ottaneensa finaalin välihetket rennosti katsomalla telkkaria harjoittelun sijaan. O’Sullivan katseli uusintajaksoja tunnetusta komediasarjasta Only Fools and Horses.

– Katselin vähän Del Boyta ja Rodneyta ennen pelejäni mieluummin kuin harjoittelun. Kihlattuni Laila sanoo, että olen kuin Rodney ja isäni on kuin Del Boy. Samaistun sarjaan paljon, O’Sullivan paljasti finaalin jälkeen.

– Katselen paljon hyviä juttuja – katsoin Huutokaupan metsästäjiä – sitten kuulin koputuksen oveeni ja ajattelin: ”Kiva, nyt voin mennä lyömään vähän palloja”, O’Sullivan heitti.

Kuudennella MM-voitollaan O’Sullivan nousi Steve Davisin ja Ray Reardonin rinnalle kaikkien aikojen listalla. Maailmanmestaruuksien määrässä edellä on enää ainoastaan Stephen Hendry, joka voitti urallaan seitsemän maailmanmestaruutta.