Onko Paavo Nurmi Gamesissa uuden upean SE:n aika? – ”Luottavainen olo”

© Kuva: Juha Tamminen

Kristiina Mäkelän kolmiloikkatulos on yksi illan Paavo Nurmi Gamesin odotetuista asioista.

Mäkelällä on tältä kesältä takana kolme kilpailua. Niistä Orimattilan kisa toi mainion sarjan ja myötätuulituloksen 14,33. Sitä ennen hän loikki Koskella 14,15 ja viimeksi Espoossa 14,17.

– Ensimmäisessä kilpailussa oli huono sää, mutta juoksu kulki. Toisessa juoksu ei ollut hyvää, mutta loikat toimivat. Kolmannessa kilpailussa Espoossa oli mondo-pinta, ja juoksu kulki niin nopeasti, etten ehtinyt ponnistaa, Mäkelä kertaa Suomen Urheiluliiton verkkosivuilla.

– Nyt koetan suoltaa kentälle noissa kisoissa saadut kokemukset. Se tarkoittaa, että täytyy juosta vähän rennommin, että ehdin ponnistaa ja muistaa viedä kaikki loikat loppuun.

Jos tekniikka loksahtaa kohdalleen, Heli Koivulan vuonna 2003 loikkiman Suomen ennätyksen 14,39 rikkominen on Mäkelän mukaan mahdollista.

Oman virekin on Mäkelän mukaan hyvä.

– Tein Espoon kisan jälkeen yhdistelmätreenin, jossa oli juoksua ja punttia. Juoksu kulki kovemmin kuin kertaakaan tänä kesänä ja helposti. Kun juoksu tulee helposti, se tulee myös oikein. Painotkin liikahtivat hyvin, joten nyt on itsevarma, luottavainen olo, Mäkelä sanoo.

Naisten kolmiloikan finaali käynnistyy Turussa kello 19:40.

Lähde: Yleisurheilu.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.