Tummia pilviä olympialaisten ylle taas – Tokiossa kirjataan päivä päivältä ennätyksellisiä koronalukemia

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huoli ensi kesän Tokion olympialaisten yllä on jälleen kasvamassa samaa tahtia Tokion ja Japanin koronalukemien kanssa. Sekä pääkaupungissa että maassa kirjattiin perjantaina korkeimmat tartuntamäärät koko pandemian aikana.

Tokiosta raportointiin perjantaina 463 koronatapausta ja koko Japanista 1307. Molemmat lukemat ovat ennätyskorkeita ja huolestuttavinta on, että ennätys on mennyt uusiksi nyt kolmena päivänä peräjälkeen.

Kaikkiaan Tokiossa on kirjattu yli 12 000 koronatartuntaa, joista lähes puolet yksinomaan heinäkuun aikana. Kaupungin hallinto on reagoinut tilanteeseen ja kaikki anniskelupaikat sekä karaokepaikat suljetaan maanantaista alkaen elokuun loppuun saakka.

Tokion kuvernööri Yuriko Koike painottaa, että viruksen kuriin saaminen on ehdoton edellytys olympialaisten järjestämiselle ensi kesänä.

– Koronaviruksen saaminen hallintaan pääkaupungissa on ensimmäinen asia. Meidän täytyy huomioida tilanteet jokaisessa maassa, mutta täällä teemme jatkuvasti toimenpiteitä [viruksen kukistamiseksi], Koike sanoi uutistoimisto Kyodon mukaan.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS