Kauhajoella kovia kiskaisuja! – Sekä miehissä että naisissa Suomen ennätys rikki

© Kuva: Getty Images

Sekä miesten että naisten heitto-ottelun Suomen ennätys rikottiin sunnuntaina Kauhajoella. Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola paransi miesten SE:tä 108 pisteellä tulokseen 4201 ja Kauhajoen Karhun Suvi Koskinen naisten SE:tä 118 pisteellä tulokseen 4240.

Jaakkolan ja Koskisen ykköslaji on moukarinheitto. Koskinen jysäytti kotikentällään naisten 9,08-kiloista painoa yli 20 metrin tulokseen 20,14. Tätä pidemmälle ovat naisista aiemmin heittäneet vain Koskinen itse ja Sini Pöyry. Koskisen nimissä oleva Suomen ennätys on 21,47.

Hyvän vastuksen Koskiselle tarjosi Virtain Urheilijoiden kiekonheittäjä Helena Leveelahti, joka kokosi Suomen kaikkien aikojen tilaston toiseksi parhaat pisteet 4109. Moukarinheiton SE-nainen Krista Tervo Karhulan Katajaisista oli kolmas pistein 3433.

Heitto-otteluun kuuluvat kaikki olympiakisojen neljä heittolajia sekä lisäksi entinen olympialaji painonheitto. Kilpailusta tekee haasteellisen, että kunnon tulos viidessä hyvin erilaisessa lajissa tulee saada aikaiseksi vain kolmella heittoyrityksellä lajia kohden.

Lähde: Urheiluliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.