”Se on myrkyllistä minulle” – Mike Tyson vaihtoi vegaaniruokavalion riistaan

Mike Tyson valmistautuu paluuseen kehään Roy Jones jr:aa vastaan reilun kahden kuukauden kuluttua. Osana valmistautumistaan Tyson on pistänyt ruokavalionsa täysremonttiin, mutta tehnyt senkin hiukan toisella tavalla kuin odottaisi.

Vegaanista ruokavaliota noudattanut ex-mestari on nyt heittänyt tämän periaatteen täysin mappi ö:n puolelle.

– Lopetin harjoittelun takia ja sen takia miltä haluan kehoni näyttävän ja sen takia että haluan voimani takaisin. Syön vain hirveä ja biisonia – riistaa – ja alan tuntea sen vaikutuksen, Tyson sanoi amerikkalaiskoomikko ja harrastelijametsästäjä Joe Roganin podcastissa.

Tyson antoi samalla selkeästi ymmärtää, että paluuta vegaaniseen vaihtoehtoon ei ole enää myöhemminkään.

– Tajusin että kama joka on hyväksi joillekin ihmiselle – kuten kaalit, vihannekset ja mustikat – on minulle todella myrkyllistä.