Ura ei lopulta auennut surffauksen huipulla ja poikaystävä petti – nyt tulot tulevat alastonkuvista

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Australialainen Ellie-Jean Coffey nousi jo nuorena surffauksen World Surf Leaguen karsintasarjoihin ja häntä pidettiin suurena lupauksena. Täysin suunnitelmat ammattilaisurasta eivät kuitenkaan toteutuneet ja viime vuodet ovat heitelleen Coffeyta melkoisesti.

Nyt 25-vuotias Coffey alkoi ymmärtää vuosi sitten, että paikkaa lajin huipulla ei olisi lopulta tiedosta ja samaan aikaan hän sai selville poikaystävänsä pettäneen häntä.

– 5. heinäkuuta 2019 maailmani meni miljooniksi palasiksi, enkä oikeasti uskonut, että pääsisin takaisin jaloilleni. Luulin että olen mennyttä, Coffey kertoi News.au -sivustolle.

Veljensä ja isänsä tuella Coffey pääsi vähitellen pahimman yli ja on nyt sinut sekä sen kanssa, että tie surffauksen huipulle ei ole enää avoinna ja poikaystävä on parasta unohtaa. Sen sijaan Coffey on löytänyt uuden uran ja tienaa alastonkuvilla maksullisella sivustolla.

Hän on kuitenkin asialla vasta toisena, sillä pikkusisko Hally-Daze avasi vastaavan sivuston jo aiemmin ja myös muut pikkusiskot Rioby-Lee ja Bonnie-Lou tunnetaan varsin anteliaista kuvistaan sosiaalisessa mediassa – usein surffaukseen liittyen heidänkin kohdallaan.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!