Antti Ruuskanen kypsytteli pitkään päätöstään uransa jatkosta – ”Olen päässyt läheltä seuraamaan Tero Pitkämäen ratkaisuja”

© Kuva: Getty Images

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen päätti pitkän harkinnan jälkeen jatkaa kilpailu-uraansa vuodella. Ruuskanen julkisti päätöksen tiedotustilaisuudessa Kuopiossa torstaina.

Uran jatkopäätöstä Ruuskanen kypsytteli pitkin syksyä.

– Olen päässyt läheltä seuraamaan Tero Pitkämäen ratkaisuja, joten tiesin, millainen asia tämä on käsitellä. Nuorempi ei sitä osaa ymmärtää, mutta näitä ratkaisuja ei voi tehdä heti. Sen pitää antaa kypsyä, Ruuskanen sanoo.

– Luonnossa kun lompsin, tein töitä tai kävelylenkkejä, ajatus jatkosta ja menestyksen nälkä alkoivat tulla. Samalla syttyi myös pilke silmäkulmaan.

Ruuskanen, 36, on urallaan voittanut Euroopan mestaruuden, olympiahopeaa, EM-pronssin sekä kolme Suomen mestaruutta ja heittänyt parhaimmillaan 88,98. Uran viimeisen kauteen hän valmistautuu tuttuun tapaan valmentajansa Jyrki Blomin johdolla.

– Vaikka nyt on oltu ylimenokaudella, tässä ei ole lomailtu. Kuntoa on pidetty kovasti yllä. Normaali ohjelma alkaa pyöriä marraskuussa, Ruuskanen sanoo.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.