Suomalainen huippukävelijä osallistui juoksukilpailuun Helsingissä – ”Tuntui, että joku meni ohi tai itse ohitin jonkun koko ajan”

© Kuva: Juha Tamminen

Aki Nummela voitti lauantaisen Helsinki City Run -puolimaratonin ajalla 1.09.51. Nummela juoksi lähes koko matkan yhdessä toiseksi sijoittuneen Jussi Utriaisen kanssa. Utriainen hävisi voiton 21 sekunnilla ajalla 1.10.11.

Kävelijä Aku Partanen taittoi reitin ajassa 1.35.29 ja oli miesten sarjan 228:s.

– Verryttelin sen ensimmäisen 10 kilometriä ja sitten kiihdytin vauhtia ja kävelin sellaisia 4.20-4.30 minuutin kilometrejä, niin kuin olin ajatellutkin. Reittikin oli kiva, vaikka oli tuulta. Välillä oli kuitenkin tuulen suojaa, Partanen sanoi.

– Oli tosi mukava kävellä, kun yleensä kotimaisissa kävelykilpailuissa on niin vähän osallistujia. Nyt tuntui, että joku meni ohi tai itse ohitin jonkun koko ajan. Paljon tuli myös kannustavia kommentteja tyyliin: ”Onpa vaikea pysyä rinnalla”.

Naisten kilpailun voitti HIFK:n Maria Söderström. Hän voitti kilpailun vuonna 2011 ja oli kahtena viime vuonna toinen. Voittoaika tuulisessa säässä oli 1.19.48. Espoon Tapioiden Oona Hilkamo oli toinen ajalla 1.23.11 ja HKV:n Suvi Miettinen kolmas ajalla 1.25.23.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.