Yli 7 vuotta vankeutta – speedwaytähti päätyi aseellisten ryöstöjen tielle

Englantilaista speedwaytähteä Jason Garritya ei toviin nähdä kaasuttelemassa radalla. Garrity tuomittiin seitsemän vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen kahden törkeän ryöstön ja petoksen yritysten takia.

28-vuotiaan Garrityn tuomiota raskautti erityisesti se, että molemmat ryöstöt kohdistuivat vanhuksiin ja toisessa hän lisäksi uhkasi vanhempaa naishenkilöä teräaseella.

Ensimmäinen ryöstöistä kohdistui vuoteeseensa sidotun vanhan miehen kotiin vieden mukanaan rahaa ja muuta arvotavaraa, ja toisessa Garrity seurasi vanhaa naista tämän kotiin ja ryösti veitsellä uhaten naisen lompakon pankkikortteineen. Molemmissa tapauksissa Garrity yritti käyttää uhreiltaan ryöstämiään pankkikortteja, mutta ei onnistunut aikeissaan.

– Onneksi kukaan ei loukkaantunut näissä tapauksissa, mutta psykologinen vahinko on ollut todella merkittävä. Hänellä on nyt paljon aikaa miettiä aiheuttamaansa vahinkoa kaltereiden takana, tutkijakonstaapeli Natalie Fairhurst sanoi Daily Starin mukaan.

Entinen Ison-Britannian junioriykkönen Garrity on ajanut aktiivisesti kilpaa aina viime vuoteen saakka.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.