Suomen ässät dominoivat täysin hiihtoladulla – käteen jäi silti vain vähän

© Kuva: Getty Images

Eero Hirvonen ja Ilkka Herola nappasivat Rukan maailmancupin viimeisestä osakilpailusta TOP10-sijoitukset. Sunnuntain mäkiosuus jouduttiin perumaan ja käyttään otettiin torstain varakilpailun tulokset. Hirvonen ja Herola pääsivät ladulle sijoilta 16. ja 19.

Hirvonen oli päivän toiseksi nopein ja nousi sijalle kahdeksan.

– Tasapainoinen ja vahva suoritus. Hyvä porukka oli hiihtä ja lähteä ajamaan kiinni sitä kuudetta sijaa, joka olisi tänään ollut otettavissa, pohti Hirvonen.

Nopeimmman hiihtoajan nimiinsä vei joukkuetoveri Herola. Suomalaisurheilijat ovat pallotelleet nopeimman urheilijan titteliä edestakaisin Rukan viikonloppuna.

– Kyllähän sekin on meriitti, että pystyy punaisella liivillä hiihtää. Tavoite olisi kuitenki se, että pystyisi lähteä sen verran keulasta, ettei tarvitsisi hiihtää noita kisoja ihan täysiä, jotta pystyisi pelata peliä kärkisijoista. Varmaan tiukka taistelu käydään siitä liivistä, naureskeli Hirvonen.

Ilkka Herola oli kilpailun kymmenes. Muut suomalaisurheilijat jäivät niukasti pisteiden ulkopuolelle. Otto Niittykoski ylitti maaliviivan sijalle 32. ja Leevi Mutru nousi kilpailun kahdeksanneksi nopeimmalla hiihtoajalle sijalle 34. Arttu Mäkiaho oli 40:s.

Lähde: Hiihtoliiton verkkosivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.