Entisen UFC-mestarin Dustin Poirierin nimi on vahvasti otsikoissa edessä olevan Conor McGregorin kohtaamisen myötä, mutta Poirier ansaitsee otsikkonsa myös aivan toisella saralla. Hän tukee säännöllisesti säätiönsä kautta myös erilaisia hyviä tarkoituksia.

Poirierin vaimonsa Jolien kanssa muutama vuosi sitten perustama The Good Fight Foundation on tukenut jo monia tärkeitä hankkeita ja Poirierin kotiosavaltiosta Louisianasta liikkeelle lähteneet hyväntekeväisyyshankkeet ovat edenneet nopeasti laajemmallekin.

Nyt edessä on tuen antaminen selkeälle kohderyhmälle. Poirier haluaa tukea opiskelijoita, jotka ovat hankalassa tilanteessa koronapandemian aiheuttamien muutosten takia.

– Pandemia on ollut kovaa aikaa meille kaikille. Lapsemme eivät ole sen ulkopuolella. Opiskelu on ollut ihan hullua, Poirier sanoi hanketta julkistaessaan.

Säätiö on tiiviissä yhteistyössä kuuden opiskelijayhdistyksen kanssa ja tukee niin niin tutor-toiminnan kautta opiskelijoita kuin myös kustantaa opiskelijoille turvallisia matkoja kodin ja opiskelupaikan välillä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

The Good Fight Foundation

@TheGoodFightFDN
Happy Holidays!
We are excited to announce that for our next goal we will be teaming up with The Boys & Girls Club of Acadiana! We want to help bridge the gap in academic success by providing transportation & tutoring for all 6 of their locations in 2021!
Thegoodfightgroup.com