EM-kultamitalisti kaatui! Suomalaisurheilija loistavasti kovatasoisen painiturnauksen voittoon – ”Kulki kuin juna”

© Kuva: Getty Images

Lahden Ahkeran Arvi Savolainen paini pitkän tauon jälkeen viikonlopun aikana loistavasti ja otti turnausvoiton kovatasoisessa 16 maan Zagreb Open -turnauksessa Kroatiassa. Kreikkalais-roomalaisen painin 97-kiloisten lauantain otteluissa Savolainen voitti mm. kotimaisen kiistakumppaninsa Elias Kuosmasen ja norjalaisen vuoden 2017 EM-kultamitalistin Felix Baldaufin. Sunnuntai-illan finaalissa Savolainen voitti vastustajansa Liettuan Vilius Laurinaitisin ylivoimaisin luvuin 8-0.

Muista suomalaisista onnistui lopulta hienosti myös Helsingin Hakan Kuosmanen, joka voitti turnauksessa kaikki muut ottelunsa ja otti pronssia. Erinomaisesti paini myös Lapuan Virkiän Mikko Peltokangas, joka otti sarjassa 72 kg pronssia voitettuaan pronssiottelussa vuoden 2019 MM-hopeamitalistin, Uzbekistanin Aram Vardanyanin pistein 9-8.

– Kokonaisuutena tämä turnaus oli hyvä startti pitkän tauon jälkeen. Savolaisen paini kulki jälleen kuin juna ja loppua kohden vauhti vain kiihtyi. Lisäksi Kuosmasen ja Peltokankaan otteisiin voi olla todella tyytyväinen, kommentoi tuoreeltaan paikan päältä maajoukkueen valmennuskaksikko Marko Yli-Hannuksela ja Juha Lappalainen.

Lähde: Painiliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.