Maria Huntingtonin somejulkaisu sai mahtavan vastaanoton – fanit ihastelivat: ”Vau!”

© Kuva: Getty Images

Seitsenottelija Maria Huntington on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että hän on perustamassa Huntington Akatemian tukemaan nuorten harrastusmahdollisuuksia.

– Erittäin ylpeänä voin kertoa, että jatkossa tuetaan nuorten harrastustoimintaa Huntington Akatemian kautta Viime syksystä lähtien tätä on suunniteltu ja vihdoin saan kertoa tästä teille! Mulle on tärkeää antaa takaisin ja mahdollistaa muille samanlainen mahdollisuus harrastaa. Mukaan akatemiaan on lähtenyt jo kaksi yhteistyökumppania, josta tietty summa sopimuksesta menee suoraan tähän Akatemiaan, kirjoitti nainen.

– Maksamme yhdessä nuorten kausimaksuja ja näin annamme mahdollisuuden harrastaa ilman taloudellista painetta kausimaksuista. Lähiaikoina tulee tarkemmat ohjeet miten Akatemiaan pystyy hakemaan, mutta sillä välin jos sinulla, jollakin seurastasi tai tuttavalla on avulle iso tarve niin vinkkaa heille jo tästä, jatkoi Huntington.

Julkaisu keräsi paljon ihastelevia kommentteja.

– Oon niin ylpeä sinusta!! kirjoitti eräs.

– Vau! Tää on ihan mielettömän hieno juttu, lisäsi toinen.

– Vau, todella mahtava kädenojennus, ihasteli kolmas.

Tässä julkaisu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.