Nooralotta Neziri aikoo omia Suomen ennätyksen itselleen – ”Nyt treenit ovat menneet hyvin”

© Kuva: Juha Tamminen

Nooralotta Neziri on sysinyt syrjään ajatukset koronakurimuksen luomasta epävarmuudesta Tokion olympiakisojen suhteen. Aatokset ovat tiukasti hallikaudessa. Tavoite on rikkoa 60 metrin aitojen Suomen ennätys ja onnistua maaliskuisissa EM-halleissa Torunissa.

– Olen juossut sen 7,97 jo kolmena vuonna. Nyt treenit ovat menneet hyvin, joten jos ennätys ei hallikauden jälkeen ole ainakin 7,96, sitten 7,97 on varmaan minun tasoni, Nerizi tuumii 60 metrin aitojen Suomen ennätyksestä, jonka hän jakaa Reetta Hurskeen kanssa.

– Olympialaisia en paljon ajattele. Näitä uutisia, että kisat järjestetään tai ei järjestetä, tulee ja menee. En halua, että ne sekoittavat liiaksi ajatuksia. Elän hetki kerrallaan.

Nezirin, 28, hallikausi alkaa Saksan Karlsruhessa perjantaina ja jatkuu ensi viikolla Berliinissä. Karlsruhessa suomalaisista ovat mukana myös Hurske ja kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä.

– Siinä mielessä näyttää hyvältä, että World Indoor Tourin kisoja ei ole peruttu ja EM-hallin suhteenkin on tullut tosi vihreää valoa, Neziri sanoo.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.