Petti vaimoaan peräti 121 eri naisen kanssa: Tiger Woodsin salarakas avautuu viimein uutuusdokumentissa – ”Olen ollut kaikki nämä vuodet hiljaa”

© Kuva: Getty Images

HBO:n kaksiosainen Tiger-dokumentti kertoo 15-kertaisen major-voittajan Tiger Woodsin elämästä sekä golfviheriöillä että sen ulkopuolella.

Dokumentissä haastatellaan muun muassa Woodsin salarakkaana tunnettuna Rachel Uchitelia, jonka vuoksi Woods ajautui eroamaan ruotsalaisesta vaimostaan Elin Nordegrenistä. Uchitel saatiin mukaan ohjelmaan, koska tämä ei enää halunnut olla hiljaisuudessa.

– Olen ollut kaikki nämä vuodet hiljaa antaen ihmisten sanoa ja ajatella, mitä haluavat. Nyt on minun aikani kertoa totuus. En halua, että minua pidetään avioliiton rikkojana. Olen 45-vuotias nainen, joka teki virheen kymmenen vuotta sitten.

Yhteensä Woodsin on kerrottu pettäneen vaimoaan 121 eri naisen kanssa.