Markus Vuorela jatkoi tasaisia otteitaan Tour de Skillä. Kiertueella ensimmäistä kertaa mukana oleva Vuorela oli miesten 15 kilometrin takaa-ajon 25:s. Venäjä otti kilpailussa jälleen viitoisvoiton. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon hiihti Alexander Bolshunov ennen maamiehiään Ivan Yakimushkinia ja Evgeniy Belovia.

Vuorela avasi maailmancupin pistetilinsä Tour de Skiltä ja on hiihtänyt tasaisen kiertueen.

– Aika napakasti lähdettiin liikkeelle. Letkassa tuli hyvin vajaat kolme kierrosta, vähän ennen viimeisen kierroksen alkua tuli noutaja. Piti koittaa kasata itsensä, ettei tule takaa muita ohitse. Ei ihan nappionnistuminen, mutta ei myöskään katastrofikaan, pohdiskeli Vuorela.

Muut suomalaiset jäivät pisteiden ulkopuolelle. Juho Mikkonen hiihti maaliin sijalle 51, Verneri Suhonen oli 55:s ja Lauri Lepistö 56:s. Lepistön kiertue on ollut vaikea, mutta urheilija näkee hieman valoa tunnelin päässä ja toivoo suunnan olevan ylöspäin.

– Eilen käytiin pohjalla, tänään noustiin pinnalle. Ei auta, kun uskoa omaan tekemiseen. Kaksijakoisin fiiliksin Val di Fiemmeen, tour on ollut vaikea ja tulokset huonoa. Ei tänäänkään mitään lentoa, mutta pikkuisen parempaa, pohdiskeli Lepistö.

Lähde: Hiihtoliitto