UFC-tähti Conor McGregorin uusin meriselitys tappiosta Khabin Nurmagomedoville hämmentää – ”Tämä alkaa olla jo säälittävää”

© Kuva: Getty Images

Lauantaina UFC-häkkiin palaavalta Conor McGregorilta kysytään edelleen paljon hänen edellisestä tappiostaan oktagonissa.

Khabib Nurmagomedov voitti irlantilaisen syksyllä 2018 dominoivan esityksen jälkeen.

McGregor on nyt esittänyt uusimman selityksensä. Irlantilainen väitti ESPN:n haastattelussa, että Nurmagomedov ei ole mestari, koska hän hyppäsi pois kehästä ottelun jälkeen, eikä hänelle annettu vyötä tv-kameroiden edessä.

– Olen mestari. Tiesitkö, että mestaruutta ei koskaan kruunattu? Mestaruutta ei jaettu sinä iltana lokakuussa 2018. Khabib karkasi kehästä ja jätti minut tappelemaan perheenjäsentensä kanssa. Ottelun jälkeistä seremoniaa ei järjestetty, joten tunnen edelleen olevani mestari. Aion todistaa sen, tarinoi McGregor.

Monet fanit pitivät lausuntoa yhtenä McGregorin kikkana houkutella dagestanilainen takaisin häkkiin, toiset olivat epäuskoisia.

– Tämä alkaa olla jo säälittävää, linjasi yksi.

Conor McGregorin ja Dustin Poirierin odotettu kohtaaminen Viaplayssa PPV-periaatteella sunnuntain vastaisena yönä 24. tammikuuta. Voit ottaa alkulämpöä superotteluun samana iltana klo 24:00 alkavan studiolähetyksen avulla  https://viaplay.fi/ppv 

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.