Miesten 15 kilometrin parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Markus Vuorela, joka paransi jälleen uransa parasta sijoitusta ollen 24:s. Ensikertalaisena Tour de Skillä mukana oleva Vuorela ei ollut ennen kiertuetta yltänyt maailmancupin pistesijoille, mutta on nyt jo kolmessa perättäisessä kilpailussa yltänyt pisteille.

Vuorela jäi kilpailun voittajasta Alexander Bolshunovista minuutin ja 20 sekuntia.

– Tiesin, että tämä matka on minulle hyvä. Latu on sellainen, ettei oikein pysty missään huilaamaan. Laskuissakin pitää tehdä töitä ja koko ajan tasaisesti jaksaa painaa. Lähdin tekemään tasaisesti omaa hiihtoa, kertasi Vuorela.

Muut suomalaismiehet jäivät pisteiden ulkopuolelle. Verneri Suhonen hiihti maaliin sijalle 52, Juho Mikkonen 56 ja Lauri Lepistö 61. Venäjä otti kilpailussa viitoisvoiton. Voittajaksi hiihti Alexander Bolshunov, toiseksi Denis Spitsov ja kolmanneksi Ivan Yakimushkin.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote