Sen verran kovaa tulostykitystä nähtiin eilen Pirkkahallissa, että Jarmo Hakasen tahdistinkin oli kuumenemispisteessä.

Herkuttelun ykköshahmoksi on nostettava Tampereen Pyrinnön Maria Huntington, joka teki epävirallisen Suomen ennätyksen kolmiottelussa.

Ensiksi 60 metrin aitajuoksussa kellotettiin 8,37, vaikka tasapaino horjui toisella aidalla ja rytmi oli kateissa kuin entinen kaupunginjohtaja. Ja sitten oli ilottelua pituuspaikalla: kolme ensimmäistä leiskausta 629, 637 ja 622. Ja vielä kuin mausteeksi kuulaennätys 13,36, joka syntyi heti ensimmäisellä pukkauksella.

Hyvä oli Mia Sillmankin sarja: aitajuoksu 8,67, pituushyppy 609 ja kuulakin lensi ennätykseen 13,26, jolla putosi kuitenkin kovatasoisen lajin finaalikierroksilta.

Kolmas Tampereen Pyrinnön ottelija Saga Vanninen,17, kilpaili vain kuulantyönnössä, mutta tulos 14,01 oli vasemman jalan takareittä aristelleelle Vanniselle tyydyttävän ja kiitettävän välimaastossa.

– ­Aivan odotettuja noteerauksia, parannettava jäi kuitenkin rutkasti. Esimerkiksi Sillmanin kuulantyöntö on enemmänkin tökkäämistä. Joka tapauksessa olen hyvillä mielin, valmentaja Matti Liimatainen myhäili Pirkkahallin vanhalla puolella.

Lähde: SUL:n tiedote