Suomalaisnyrkkeilijän loistovire päätökseen – maailmanmestari antoi oppitunnin

Suomen Nyrkkeilyliiton maajoukkue iski tällä viikolla Bulgarian Sofiassa käytävässä Strandja Memorial -turnauksessa. Turnaus on Euroopan vanhin A-luokan turnaus.

Euroopan mestari Mira Potkonen, 40, otteli lauantaina unelmafinaalissa hallitsevaa maailmanmestari Beatriz Ferreiraa vastaan. Ottelu oli odotetusti iskurikas ja kumpikin vastasi aktiivisesti hyökkäyksiin. Maailman rankinglistan ykkösenä iskevä brasilialainen oli ottelussa osuvampi ja voitti kaikki kolme erää 10-9 pistein.

– Miralla oli hyviä hetkiä ottelussa, mutta hän ei saanut pidettyä omaa tekemistä läpi ottelun. Beatriz puolestaan oli erittäin selkeällä ja tarkalla päällä tänään, valmentaja Maarit Teuronen analysoi.

Potkonen aloitti vuoden 2021 vahvasti. Tammikuussa Yhdysvalloissa leireillyt Potkonen voitti helmikuussa kansainvälisen Bocskai Memorial -turnauksen Unkarissa ja iski nyt hopealle Strandja Memorial -turnauksessa.

– Kahdeksan ottelua, joista seitsemän voittoa kahden ja puolen viikon sisällä. Kyllä tässä voi olla tyytyväinen. Saimme äärimmäisen tärkeitä eriä ja kisakokemusta alle ottaen huomioon, että vielä ei ole tiedossa muita turnauksia ennen kesäkuun olympiakarsintaa, valmentaja Maarit Teuronen arvioi.

72. kansainväliseen Strandja Memorial -turnaukseen osallistuu 220 nyrkkeilijää 32 maasta.

Lähde: Tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.