Maajoukkuehiihtäjä Lauri Vuorinen paljastaa käyneen leikkauksessa.

Hän kirjoitti asiasta Instagram-tilillään.

– Viikko Oberstdorfin MM-sprintin jälkeen kävin hiihtämässä vielä Lapin piirinmestaruushiihdoissa. Niihin kisoihin päättyi mun kisakausi. Mulla on lähes koko ikäni ollut ongelmia säärien puutumisen kanssa vapaata hiihdettäessä. Pahentunut vaan vuosien varrella. Käytännössä oon ollu aikalailla puujalka kun on edetty vapaalla kelillä kun kelillä. Joskus jopa pertsallakin. Mistään ei ole ollut apua ongelmaan ja tuntuu, että en oo saanu vapaalla mitattua omaa maksimia ulos. Talven aikana alkoi tuntua, että on aika kokeilla viimeistä vaihtoehtoa eli leikkausta, hän kirjoittaa.

– No tänään oli sen aika eli mulle tehtiin säären faskiatomia. Leikkaus sujui hyvin ja vaivattomasti. Lääkäri vain totesi että ”olipahan paksu ja tiukka kalvo”. 4 tuntia leikkauksen jälkeen tuli otettua jo ensimmäiset kävelyaskeleet keppien avulla. Nyt vaan toivotaan että toimenpide auttaa ja pääsen eroon ongelmasta! 2 viikkoa on lepoa edessä ja sen jälkeen alkaa kuntoutus.

Päivitys on saanut useita kommentteja ja myös Suomen ykköstykki Iivo Niskanen otti kantaa kantaa lyhyesti. Mies nimittäin kommentoi Vuorisen kuvaa vain emojilla, jossa raketti on lähdössä ilmaan.