Vedonlyöntiyhtiö otti pahasti takkiin Suomen MM-jymypaukun vuoksi – ”Ei voi kuin roikottaa kättä pystyssä virheen merkiksi”

© Kuva: Getty Images

Suomalaiset vedonlyöjät näyttivät tällä viikolla pitkää nenää ruotsalaiselle vedonlyöntiyhtiölle NordicBetille. Suomalaisista asiakkaista yli 90 prosenttia löi ennen MM-hiihtojen alkua vetonsa sen puolesta, että Suomi saa kisoista yli kaksi mitalia.

– Saimme paljon kyselyitä suomalaisilta asiakkailta mahdollisuudesta lyödä vetoa jopa neljän tai viiden mitalin puolesta, kertoo kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist. 

– Emme valitettavasti oikein nähneet näitä unelmia realistisiksi, ja pidimme linjan siinä, että Suomi saa enintään kaksi mitalia.

NordicBet arvioi kerroinasettelussaan, että Suomi saavuttaa Oberstdorfista tasan yhden mitalin.  Vedot menivät maksuun jo torstaina naisten upean viestipronssin myötä.

– Ei tässä voi kuin roikottaa kättä pystyssä virheen merkiksi. Suomi on ollut suuryllättäjä, ja etteköhän te miesten viestistäkin vielä mitalin nappaa, ainakin ennemmin kuin Ruotsi, Wennerkvist huokaa.

Lähde: NordicBetin tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.