IS: Suomen uudet olympia-asut saivat täystyrmäyksen asiantuntijalta – Ristomatti Hakola laittoi säästöön yhden vaatekappaleen: ”Se oli niin ruma, että oli oikeasti hieno”

© Kuva: Getty Images

Lahtelainen Luhta Sportswear Company toimittaa Tokion kisoihin kaikki Suomen olympiajoukkueen urheilijoiden asut edustuskäyttöön, vapaa-ajalle, harjoitteluun ja lämmittelyyn itse urheilusuorituksen ulkopuolella.

Ilta-Sanomien haastattelema toimittaja Jaakko Selin on erikoistunut muotiin. Hän ei annat Suomen asulle kovinkaan suuria arvosanoja, vaan kertoo, että kauppakeskuksen halpamuotimyymälästä löytyy samanlaisia tuotteita.

– Geneeristä urheiluvapaa-ajan kamaa tuo on, eikä näytä edes laadukkaalta, hän täräyttää heti alkuu IS:lle.

– Tuo Uuno Turhapuron verkkopaidan näköinen mekko naurattaa minua. Verkkoyksityiskohdat ovat varmaan kivoja jossain luonnoksessa, mutta päällä ne eivät toimi. Eipä taida muilla mailla näkyä vastaavaa, hän pohtii IS:lle.

Suomalaishiihtäjä Ristomatti Hakola kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa huomanneensa Selinin kommentit mediassa. Hän alkoi muistella menneitä olympilaisten asuja ja erityisesti mieleen on jäänyt Pyeongchangin talvikisoihin 2018 suuniteltu karvahattu.

– Se oli niin ruma, että oli oikeasti hieno. Olenkin sen oikeastaan ainoana vaatetuksena säästänyt ja laittanut kunniapaikalle, Hakola kommentoi IS:lle.

Katso uusi mallisto alta.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.