Annimari Korte varmisti paikkansa olympialaisissa! – Ilmassa roikkuu enää yksi kysymys

© Kuva: Getty Images

Suomen Olympiakomitean hallitus kokoontui 11.6. ja vahvisti Huippu-urheiluyksikön tekemät olympiavalinnat, joiden mukaisesti Tokion kesäolympialaisiin valittiin Suomen edustajiksi ampumaurheilijat Eetu Kallioinen ja Lari Pesonen (haulikko skeet), sulkapalloilija Kalle Koljonen (kaksinpeli), uimari Fanny Teijonsalo (50 metrin vapaauinti) ja yleisurheilijat Senni Salminen (kolmiloikka), Jarkko Kinnunen (50 kilometrin kilpakävely), Elmo Lakka (110 metrin aitajuoksu) sekä Reetta Hurske ja Annimari Korte (100 metrin aitajuoksu).

Suomen joukkueeseen on nyt valittu 27 urheilijaa.

– Kevään ja alkukesän tulokset ovat olleet ilahduttavan hyviä laajalla rintamalla. Sulkapallon, uinnin ja ampumaurheilun EM-kisat sekä yleisurheilukauden avaus ovat tarjonneet hienoja suomalaishetkiä. Yleisurheilijoita on valittu nyt jo kymmenen, joten uskon vahvasti että Tokiossa nähdään selvästi suurempi yleisurheilujoukkue kuin Riossa 2016. Kokonaisuutena tavoittelemme noin 50 urheilijan olympiajoukkuetta Tokioon, ja keskitymme nyt rakentamaan urheilijoillemme parhaat mahdolliset olosuhteet kisakunnon viimeistelemiseen, kertoo Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki.

Naisten pika-aitoihin on tarjolla vielä yksi paikka. Olympiarajaa tiukasti metsästävä Nooralotta Neziri on selvin ehdokas kisakoneeseen. Loukkaantumisestaan kuntoutuva Neziri oli mahtivedossa hallikaudella.

Lähde: Olympiakomitea

 

 

 


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00