Norjan leiristä paljastus MM-kisojen kulisseista – Johannes Kläbon ja Aleksandr Bolshunovin kolarin jälkeen tapahtui jotain ”yllättävää”

© Kuva: Getty Images

Norjan Johannes Kläbo on kerrannut VG-lehdelle Oberstdorfin MM-kisojen tapahtumia.

Esille nousi luonnollisesti Kläbon hylkääminen 50 kilometrin matkalla. Hän menetti voittonsa, kun hänen katsottiin pilanneen Aleksandr Bolshunovin kisan ja rikkoneen miehen sauvan loppusuoralla.

Kläbo kertoi olevansa nyt sinut asian kanssa ja katsovansa jo tulevaisuuteen.

Norjalainen maajoukkuekaveri Harald Östberg Amundsen kertoi kuitenkin lehdelle kisan jälkeisistä tapahtumista hotellilla. Emil Iversen oli napannut kullan Kläbon diskauksen vuoksi, ja Amundsen pelkäsi, miten Kläbo suhtautuisi tapahtuneeseen.

– Pelkäsin, että tunnelma olisi raskas ja kiusallinen. Mutta ihmiset olivat yllättävän hyvällä tuulella. Tämä tapahtui pari tuntia myöhemmin hotellissa, kun he tulivat päivälliselle.

Myös Iversen kiiteli Kläbon toimintaa.

– Johannes näytti suuruutensa. Oli nautinnollista, että hän ei vain maannut hotellihuoneessa ja mököttänyt. Hän oli pettynyt ja kiehui varmasti sisäisesti, mutta taputimme joukkueemme taustajoukoille ja kaikille muille, jotka olivat mukanamme koko matkan. Saimme erittäin kivan päätöksen kisoille.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!