Olympiakoneesta sivuun jäänyt suomalaisurheilija antoi palaa – ”setämiesten seurakunta” sai kuulla kunniansa

© Kuva: Getty Images

Anni Vuohijoen olympiaunelma meni murskaksi toukokuussa Kolumbian karsintakisassa.

Vuohijoki on myös tunnettu somepersoona, joka ei pelkää ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin.

Tällä kertaa Vuohijoki on tilittänyt kunnolla työelämän haasteista Instagram-tilillään.

Esiin nousi Huawein tietoturvajohtaja Mika Lauhteen Kauppalehdelle antamat kommentit 80 tunnin työviikosta.

– Apua kun ahdistaa! ⁣Työt on startattu ja arki rullaa, silti tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Viimeisen 10 vuoden aikana arvomaailma on vain muuttunut, eikä 24-7 työnteko olekaan enää niin mukavaa, alitti Vuohijoki.

– Meinasin repiä pelimerkit kun Huawei Mobile Suomen cyberpäällikkö ehdotti 80tuntista viikkoa. Eihän kukaan jaksa tehdä 80 tuntia viikossa töitä eikä edes harrastaa! On aivan selvää, että mikä tahansa työ maistuu puulta jos vastapainona ei ole muuta, omaa-aikaa ja vapaata ihan kaikesta.⁣

– On sääli, että ääneen pääsee edelleen setämiesten seurakunta, jonka perusteella miehen arvo mitatataan lompakon paksuudella ja silmäpussien suuruudella. Se antaa vääristyneen kuvan työmaailmasta. Työnteho kun on työaikaa tärkeämpää ja toivoisinkin, että 2020-luvulla se jo ymmärrettäisiin.⁣

Lue Vuohijoen avautuminen kokonaan täältä.