Aitajuoksija Lotta Haralan on tarkoitus palata vielä kilpailemaan tällä kaudella.

Harala on nyt paljastanut Instagramissa, että viikko ei ole alkanut ihanteellisesti.

– Tää viikko ei käynnistynyt lainkaan niinkuin oli tarkotus… Tänään ohjelmassa oli juosta aitaa, toinen treeni pitkän tauon jälkeen. Takareisi oli kuitenkin niin kipeä, ettei mitään toivoa pystyä ylittämään edes ihan matalia aitoja. Pettymys oli tottakai suuri, taas kerran takapakkia, kirjoitti Harala.

Nainen jakoi kiitosta myös Nooralotta Nezirille tämän vertaistuesta. Neziri joutui jättämään Tokion olympiakisat väliin vammojen vuoksi.

– En tiedä miten olisin jaksanut viimeisiä kuukausia ilman nykyistä Puma-tallikaveria (vanha kuva), urheilijaystävääni Nooralotta Neziriä. Ollaan molemmat kamppailtu loukkaantumisten kanssa ja jaksettu jutella, spekuloida, avautua, tukeutua, tsempata ja luoda uskoa toinen toisiimme enemmän kuin varmasti kukaan muu olisi jaksanut. Vaikeina aikoina vertaistuki ja ymmärrys ihmiseltä, joka tietää mitä käyt läpi ja mitä kohti teet päivittäin töitä, on valtavan arvokasta. Kiitos Nooralotta ja kaikki muutkin mua näinä vaikeina hetkinä tsempanneet! Täältä noustaan vielä, me molemmat!! tilitti Harala.

Seitsenottelija Maria Huntington kommentoi julkaisua.

– Ihanaa kun teillä on ollu toisenne.

Myös Neziri vastasi Haralalle.

– Rakastan sinua! kirjoitti Neziri sydämien kera.

– Alkaa oikee itkettää!! vastasi Harala.

Kuva tästä.