Kiekkolegenda Teemu Selänne on seurannut mielenkiinnolla myös Tokion kesäolympialaisten tapahtumia.

Lauantaina Selänne teki Twitterissä selväksi sen, että hän arvostaa Tuomas Sammelvuon tekemää työtä Venäjän olympiakomitean lentopallomaajoukkueen valmentajana.

Venäläiset taipuivat tiukan taiston jälkeen Ranskalle erin 2–3 miesten olympiafinaalissa.

– Vau mikä Lentisfinaali, on kyllä magee laji ja niin lähellä oli Tuomas Sammelvuo ja olympia unelma kultamitalista ,hopeakin älyttömän kova onnittelut oot kyllä huikee seppä intohimoisin koutsi jonka oon tavannut…ja opetellu vielä venäjänkielen Huge Respect.

– Sitoutuminen, heittäytyminen,intohimo lajia kohtaan ja loputon nälkä uuden oppimiseen toi taas tuloksen. Sitä se oikeesti on.. Tuomas Sammelvuo on hullu jätkä positiivisessa mielessä.miedän miehiä, kirjoitti Selänne hymiöiden kera.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Vau mikä Lentisfinaali, on kyllä magee laji😊 ja niin lähellä oli @TSammelvuo ja olympia unelma kultamitalista ,hopeakin älyttömän kova👏onnittelut👏 oot kyllä huikee seppä💪intohimoisin koutsi jonka oon tavannut...ja opetellu vielä venäjänkielen👍👏Huge Respect

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Sitoutuminen, heittäytyminen,intohimo lajia kohtaan ja loputon nälkä uuden oppimiseen toi taas tuloksen. Sitä se oikeesti on..@TSammelvuo on hullu jätkä positiivisessa mielessä.miedän miehiä💪😊