Jelena Välbe palasi arkaan kohuaiheeseen – sanoi sanottavansa Aleksandr Bolshunovista ja suomalaisista

© Kuva: Getty Images

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe on ollut RT:n haastattelussa.

Ison mielenkiinnon kohde on luonnollisesti maan ykköstähti Aleksandr Bolshunov. Välbeltä tiedusteltiin Bolshunovin yhteenotoista. Tämä törmäsi Lahden maailmancupissa päin Joni Mäkeä. Oberstdorfin MM-kisoissa mies kolaroi Johannes Kläbon kanssa.

– Joskus sitä osutaan toisiin. Eikö perheissänne koskaan riidellä? Meidän ei ole pakko rakastaa toisiamme, mutta keskinäinen kunnioitus on erittäin iso asia.

– Voin sanoa, että suomalaiset, norjalaiset ja muut kunnioittavat Sashaa (Bolshunov). Pyydämme usein toisiltamme apua, kun pitää esimerkiksi siirtää suksia tai muuta tavaraa, jotka eivät mahdu omaan kuormaan. Tänään autamme jotakin, huomenna joku auttaa meitä.


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½