Robert Heleniuksella kunnon testi ennen paluuottelua – ex-maailmanmestari sparraa suomalaista

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan suomalaisässä Robert Helenius palaa kehään lokakuun alussa Las Vegasissa, kun vastaan asettuu Adam Kownacki. Helenius on valmistautumassa otteluun Alabamassa ja Tuscaloosan harjoitusleirillä sparrausvastustaja on ainakin eliittiluokkaa.

Samassa nyrkkeilyillassa Las Vegasissa entinen maailmanmestari Deontay Wilder kohtaa WBC:n tittelin haltijan Tyson Furyn ja sekä Wilder että Helenius valmistautuvat otteluihinsa samassa ympäristössä. Kaksikko ottaa myös niin sanotusti hyödyn irti toisistaan.

– Robert on sparrannut Deontey Wilderin kanssa monta kertaa ennenkin. Wilder soittaa aika lailla joka kerta Robertille, kun hänellä on edessä titteliottelu, Heleniuksen manageri Markus Sundman kertoo Ålandstidningenille.

– Robert on ollut siellä nyt pari viikkoa. Wilderin lisäksi sparraajina on muutama muu nyrkkeilijä, jotka olemme lennättäneet sinne muualta USA:sta ja Meksikosta.