Mikko Korhonen lähtee jahtaamaan Italian Openin voittoa vain kaksi lyöntiä kärkeä perässä

Korhonen on kolmen kierroksen jälkeen neljännellä sijalla golfin Euroopan kiertueen Italian Open -kilpailussa. Korhonen teki lauantaina kierrostuloksen 68 (-3). Hänen yhteistuloksensa on -11.

”Asiallinen kierros tänäänkin. Hyvin lähti telineistä liikkeelle, siten pieni suvantovaihe kierroksen keskivaiheilla, ja muutama bogey siihen pötköön. Sen jälkeen sain kierroksen vielä hyvin kasaan”, Korhonen kertoi.

Korhonen teki päivän mittaan neljä bogia ja viisi birdieä. Kierroksen ehdoton kohokohta oli reiän 16 eagle. Kyseinen reikä on par-nelonen, jonka Korhonen siis selvitti kahdella lyönnillä.

”Löin siinä puu-kolmosen suoraan lipun linjassa vähän pitkäksi takaforelle ja pistin siitä kuusimetrisen putin sisään”, sanoi Korhonen, joka upotti lauantaina myös useita pitkiä birdie-putteja.

Korhosen edellä on tuloslistalla vain kolme miestä; kisaa johtava Tanskan Nicolai Højgaard (-13), Etelä-Afrikan Daniel van Tonder (-12) sekä Englannin Tommy Fleetwood (-12). Sunnuntaina Korhonen saa peliseurakseen Fleetwoodin, joka on kiertueella varsin pidetty pelaaja rennon letkeän olemuksensa ansiosta.

”Kiva päästä taas Tommyn kanssa vetämään huomenna, tulee varmasti kiva päivä! Ja kun pelataan kahden hengen ryhmissä, niin tahtikin on vähän ripeämpi”, Korhonen kertoi.

Kaksikko käynnistää sunnuntaina kierroksensa kello 14.20 Suomen aikaa. Kärkiryhmä ampaisee matkaan 10 minuuttia myöhemmin.

Tapio Pulkkanen (-5) on sijalla 20, Sami Välimäki ja Kalle Samooja jakavat sijaa 58 tuloksella +2.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote