Suomen lentopallomiehille upea voitto EM-kisoissa! Seuraavaksi hurja haaste

© Kuva: Getty Images

Suomen lentopallomaajoukkueen koti-EM-turnauksen toinen ottelu Tampereen Hakametsässä päättyi 3-0 voittoon Espanjasta. Erälukemat 25-19, 25-20 ja 25-18.

Suomen avauskokoonpano: Eemi Tervaportti, Urpo Sivula, Antti Ronkainen, Sakari Mäkinen, Sauli Sinkkonen, Tommi Siirilä, Lauri Kerminen (L). Sama kuin avausottelussa Pohjois-Makedoniaa vastaan.

– Olimme ehdottomasti joka osa-alueella parempia kuin mitä avausottelussamme, totesi Tommi Siirilä.

Siirilä kiitteli moneen otteeseen erityisesti kotiyleisöä, joka siivitti Veljekset tämän iltapäivän vireeseen.

– Kesällä vielä jännitin kovin, mitä otteluista tulee, jos tänne ei saisikaan päästää yleisöä. Tämän kaiken jälkeen yleisön edessä pelaaminen tuntui niin mahtavalta, ettei sitä voi sanoin kuvailla, jatkoi Siirilä ja totesi, että kahden voiton jälkeen on erittäin helpottavaa jatkaa kohti seuraavaa ottelua. Toki Siirilä myönsi, että Veljekset lähtee Venäjä-otteluun selkeästi altavastaajana.

Suomen turnaus jatkuu siis heti sunnuntaina huippuottelulla olympiakakkosta Venäjää vastaan. Ottelusta on tulossa monessakin mielessä ikimuistoinen, tekeehän monivuotinen maajoukkuepelaaja ja Suomen maajoukkuettakin valmentanut Tuomas Sammelvuo paluun kotimaan kentille. Nyt siis Venäjän olympialaisissa hopealle luotsanneen Venäjän päävalmentajana.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004