Supertähti Therese Johaug otti kantaa isoon aiheeseen – samalla lähti karu kuitti

© Kuva: Getty Images

Norjassa on keskusteltu viimeisen vuoden aikana mahdollisuudesta hakea talviolympialaisten isännyyttä.

Nyt myös maan talviurheilun ykköstähti Therese Johaug on ottanut kantaa aiheeseen.

– Toivon, että olympialaiset tulevat taas Norjaan. Siitä on jo pitkä aika. Tapahtuman yhdistävä tunnelma on ainutlaatuinen juttu. Näimme sen vuonna 2011 Oslon MM-kisoissa. Toivottavasti Norja saa olympialaiset tulevaisuudessa.

– Olemme kasvaneet maassa, jossa on paljon lunta, joten on sääli että meidän on matkustettava Kiinaan. Siellä on luultavasti tehtävä keinolunta kilpailuja varten. Meillä on täällä kotona jo valmiiksi kaikki tarvittava, näki Johaug VG:n haastattelussa.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!