Painonnostaja Anni Vuohijoen ruokapäivitys tyrmistytti – seuraavana päivänä urheilutähti pysähtyi alas ja ymmärsi jotain

© Kuva: Getty Images

Painonnostaja Anni Vuohijoki kertoo elämästään ja urastaan sosiaalisen median välityksellä.

Keskiviikkona EM-pronssimitalisti teki ravintoon liittyvän päivitykseen. Yksi inspiraatio siihen oli ilmeisesti naisen saamat viestit.

Vuohijoki kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Miten sä voit syödä tuota? ⁣Sain useamman viestin viime viikolla DMnä siitä, miten voin syödä lounaaksi tuplajuustohampurilaisen. En sitä voi arkirytminä oikeasti syödäkään, mutta niin minulla kuin muillakin vuorotyöläisillä elämä välillä heittelee. Silloin vaihtoehtoina ovat syömättömyys tai pienempi paha. Valitsin pienemmän pahan ja ostin ison vissyn ja tuplajuuston drive-inistä matkalla töihin. Kun edessä on 16h töitä, eväät ovat unohtuneet kotiin ja lounaskin on jäänyt välissä vaihtoehtoja ei juurikaan ole keskellä moottoriteitä. ⁣

– Hyvä ravitsemuksellinen taso ei kaadu siihen, jos kiirepäivänä syö tuplajuustohampurilaisen. Kun seuraavana keskiviikkona huomasin jälleen olevani samassa tilanteessa, aamupala oli syöty, kello oli 16:00 ja työt olivat alkamassa oli aika pysähtyä alas ja todeta, että joku tässä järjestelmässä nyt tökkii. ⁣

– Ravinnosta saamme energiaa, jotta jaksamme. Energian saannin tulee olla tasapainossa kulutuksemme kanssa. Jos syömme liian vähän, laihdumme, väsymme ja keho menee pikkuhiljaa ”on hold” tilaan. Jos syömme liikaa paino nousee. Painon kertymiseen vaikuttaa myös unirytmi, kehon sisäinen stressi ja moni muu asia.

– Yksi hampurilainen ei pilaa mitään. Jatkuva ruokailun laiminlyönti joko ylensyöntinä tai aliravitsemuksena sen taas tekee. ⁣

Koko päivitys tästä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!