Viaplayn selostaja – tämä suomalaishiihtäjä on selvä ennakkosuosikki viikonloppuna

© Kuva: Getty Images

Viaplay Talvi -käynnistää kautensa Suomen Cupilla Vuokatista. Maastohiihdon Suomen Cupissa taistellaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Viaplay Talvi -lähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.

Maastohiihdon kilpailukausi käynnistyy jälleen kerran Vuokatista. Lauantaina on ohjelmassa vapaan hiihtotavan sprintti, ja sunnuntaina viestit perinteisellä. Samalla nähdään myös kauden ensimmäinen Viaplay Talvi -studio, jota emännöi Suvi Hakkarainen saaden vierelleen selostaja- ja asiantuntijakaksikon Jussi Eskolan ja Sami Jauhojärven.

”Vuokatissa nähdään hiihtäjät ensimmäisen kerran tositoimissa tällä kaudella. Kilpailujännitys on takuuvarmasti korkealla. Suomen Cupin avauskisat jännittävät niin maajoukkuehiihtäjiä, kuin kansallisen tason kilpailijoitakin”, Viaplayn selostaja Jussi Eskola aloittaa.

”Viime kauden Suomen Cupin kokonaiskilpailun voittajat Anne Kyllönen ja Joni Mäki puolustavat Vuokatin sprintin ykkössijoja lauantaina. Kyllösen ohella naisten sprintin ennakkosuosikkeja ovat Katri Lylynperä, Jasmi Joensuu ja Emmi Lämsä. Mäki, Lauri Vuorinen ja Verneri Suhonen puolestaan lähtevät jahtaamaan miesten sprinttivoittoa. Joni Mäki kohensi vauhtiaan viime kaudella ja hänen kukistaminen tulee vaatimaan muilta huimaa liitoa. Vuokatin sprintti voi tarjota myös yllätyksiä ja draamaa, joten kisaa kannattaa seurata tarkasti,” Eskola jatkaa.

Viaplay Talvi -lähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla.

Viikonlopun aikataulu:

La 6.11. klo 11:30 Maastohiihdon Suomen Cup: sprintti (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
Su 7.11. klo 10:40 Maastohiihdon Suomen Cup: viestit (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

Lähde: NENT Groupin tiedote


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.