Suomen yhdistetyn kärkinimiin kuuluva Eero Hirvonen on arviolta kuukauden sivussa kisoista, kertoo Yle.

Kymmenen kertaa maailmancupissa palkintopallille noussut Hirvonen ei pääse hyppyharjoituksiin pariin viikkoon. ASia selvisi maanantaina, kun mies kävi fysioterapeutilla tarkastamassa, miten hänen reisivammansa on kuntoutunut.

Hirvonen ei ole vielä huolissaan helmikuussa kisattavista olympialaisista.

– Olympialaisiin on vielä pitkä aika. Siitä en ole huolissani. Tietyllä tavalla tällainen myöhäinen kilpailukauden aloitus voi tehdä loppukautta ajatellen ihan hyvääkin. En ole ikinä ollut sellainen urheilija, että jaksaisin viikonlopusta toiseen tehdä parasta suorittamista, vaan olen tarvinnut johonkin väliin perusharjoittelua, kommentoi mies Ylelle.

Miehen valmentaja Petter Kukkonen kommentoi asiaa Twitterissä.

– Elämään kuuluu ylä- ja alamäet. Harmittaa, mutta minkäs teet. Forward says granny in the snow.

Tässä Ylen juttu, jossa enemmän Hirvosen kommentteja.