Ennen joulua tuli ikäviä uutisia: Lotta Harala julkaisi tuoreen kuvan sairaalavuoteelta – ”Pettymys oli valtaisa”

© Kuva: Juha Tamminen

Lotta Harala on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän on sairaalapedillä.

Aitajuoksija kertoi käyneensä leikkauksessa. Onnistuneen operaation suoritti lääkäri Ilkka Räsänen.

– Sääriluun murtumalinjan reunat hiottiin verestäviksi ja se täytettiin omasta suoliluustani irrotetulla verestävällä hohkaluulla. Operaatio onnistui ja jälleen odotellaan luutumista, nyt sitä on vauhditettu luusiirrännäisen muodossa, hän aloittaa kirjoituksensa.

– Ennen joulua selvisi, että yli vuoden kuntoutuksesta huolimatta sääriluun rasitusmurtuma ei ollut luutunut ja murtumalinja oli yhä selkeä. Todennäköisyys näin pitkän ajan jälkeen luonnolliselle luutumiselle oli käytännössä olematon. Toki pettymys oli valtaisa, kun jo yli vuosi on maltettu, odotettu ja toivottu, hän jatkoi.

– Tämän leikkauksen myötä luutumisprosessi hurahtaa vauhdikkaasti käyntiin, murtumalinja on täytetty mun omalla hyvällä, verestävällä luulla. Toivon mukaan se luutuu sääreen hyvin kiinni. Nyt leikkauksesta toipuminen, kuntoutus ja korvaavan harjoittelun aloittelu maltillisesti, mutta määrätietoisesti. Kaikki tullaan tekemään suunnitellusti, huolella ja ensi kesäksi huippukuntoon pääsy tavoitteena!


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.