Kiinan tiukat säännöt uhkaavat! – Suomen olympiajoukkueen yhden suurimman mitalitoivon olympiamatka vaarassa

© Kuva: Getty Images

Suomen olympiajoukkueen suurimpiin mitalitoivoihin lukeutuvan Ilkka Herolan Pekingin matkan ympärillä leijailee kysymysmerkkejä, sillä hänen koronatestinsä näyttää edelleen positiivista. Hänellä ei kuitenkaan ole oireita ja hän on pystynyt harjoittelemaan.

Kolmesti rokotettu Herola antoi viime viikolla ensimmäistä kertaa positiivisen testituloksen ja joutui jättämään Val di Fiemmen maailmancup-kilpailun välistä. Keskiviikkona Herola sai jälleen positiivisen testituloksen.

Helmikuun alussa alkaviin Pekingin olympialaisiin vaaditaan kaksi negatiivista PCR-testiä. Koronan sairastaneilla urheilijoilla testitulos voi kuitenkin olla positiivinen viikkoja, vaikka urheilija ei tartuttaisi tautia.

Aika kertookin ehtiikö Herola saada vaadittua kahta negatiivista tulosta ennen kisoja.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.