Oho! Jelena Välbe täräytti kovan heiton Iivo Niskasesta

© Kuva: Getty Images

Iivo Niskanen on Suomen yksi suurista toivoista Pekingin olympialaisissa.

Myös Venäjän leirissä on huomattu Niskasen vauhti tämän bravuurimatkalla 15 kilometrin perinteisellä. Maan hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe otti asian esiin Pervoe Sportivnoe -radiokanavan haastattelussa, kun häntä pyydettiin vertaamaan Aleksandr Bolshunovia ja Johannes Kläboa.

– Jos Bolshunov on täydessä iskussa, pystyy hän taistelemaan Kläboa ja muita vastaan distanssimatkoilla (ei sprinteissä). Distanssimatkoilla Kläbo ei välttämättä ole kovin vastustaja. 15 kilometrin perinteisellä Iivo Niskanen on ykkönen, ei vähätellä häntä yhtään. Se on Iivon matka.

Yhdistelmähiihdossa on Välben mukaan useita kovia tekijöitä, myös Venäjällä ja Norjassa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.