Robert Heleniuksen niskaan kylmää vettä – nyrkkeilypomo pamautti kovan väitteen

© Kuva: Getty Images

Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius odottelee seuraavaa otteluaan. Heleniuksen leiri on tehnyt selväksi, että Tyson Fury on yksi mahdollinen vastustaja.

Fury saattaa kuitenkin puolustaa WBC-liiton vyötään ykköshaastajaansa Dillian Whytea vastaan, jos osapuolet pääsevät lopulta sopuun.

Nyt on kuitenkin lyöty pöytään villi skenaario, josta spekuloitiin jo kuukausia sitten. Furyn promoottori Bob Arum on nimittäin kertonut Talksportille, että kulisseissa juonitaan ottelua, jossa ratkeaisi pitkästä aikaa raskaansarjan kiistaton mestari.

Se tarkoittaisi, että Fury kohtaisikin seuraavaksi Oleksandr Usykin.

Arumin mukaan Lähi-idässä on toimijoita, jotka haluavat viedä tuon ottelun sinne. Urakasta tulisi erittäin kallis. Sekä Anthony Joshuan, jonka pitäisi kohdata Usyk uusintaottelussa, että Whyten pitäisi suostua luopumaan ykköshaastajansa paikoista. Se maksaisi luultavasti kymmeniä miljoonia puntia.

Arum kertoi tosin, että hän ihmettelee hieman Lähi-idän kuvioita.

– Se on täyttää kaaosta. Lähi-idästä vain luvataan, että Usyk ja Fury ottelevat kiistattomasta mestaruudesta ja että Dillian Whyte siirtyy syrjään.

– Eikä näillä tyypeillä ole mitään sopimuksia, kuten Frank Warrenin Queensberrylla ja meidän Top Rankilla on, olla mukana.

Joshuan promoottori Eddie Hearn kertoi oman näkemyksensä IFL TV:lle. Hearnin mukaan Furyn ja Usykin ottelulle on kysyntää.

– On ihmisiä, jotka haluavat yrittää järjestää tuon ottelun. Tällä hetkellä näyttää mielestäni, että näemme seuraavaksi Furyn ja Dillian Whyten ottelun sekä Usykin ja Joshuan uusintaottelun.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.