Yhdistetyn maailmancup jatkui tänään Holmenkollenilla henkilökohtaisella kilpailulla. Parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Ilkka Herola, joka oli kilpailun 11:s. Maailmancupin pisteille ylsivät myös Eero Hirvonen (22.) ja Arttu Mäkiaho (23.)

Herola hyppäsi mäkiosuudella 119 metriä ja oli osuuden 23:s. Toiseksi nopein hiihtoaika ladulla nosti Herolan sijalle 11. TOP10-sijoitus jäi lopulta vain kahdeksan sekunnin päähän.

– Vähän tuli turhan paljon yritettyä mäessä, ei oikein pysynyt paketti kasassa. Ihan tuollainen tavallinen hiihto, ei kyllä tuntunut tänään kovin hyvälle. Ei ollut samanlaista herkkyyttä kuin viime viikonloppuna. Perushommaa, paremmin pitää hypätä, Herola pohti Hiihtoliiton tiedotteella kilpailun päätteeksi.

Otto Niittykoski (45.) ja Rasmus Ähtävä (48.) jäivät tänään maailmancupin pisteiden ulkopuolelle.

Kilpailun voitti Norjan Jarl Magnus Riiber.

Herola pyysi kisan jälkeen Instagramissa leikkimielisesti vinkkejä ystävältään Iivo Niskaselta.

– Mutta onhan täällä aina hieno kilpailla! Iivo Niskanen uusia vinkkejä?