Ampumahiihtäjä Dorothea Wierer on erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Naisella on yli 600 000 seuraajaa Instagramissa.

Lajilegenda Kaisa Mäkäräisen kanssa pitkään kisoissa taistellut Wierer ehti Kontiolahdella kertoa Iltalehdelle omista julkaisuistaan. Hänen mukaan uimapukukuvat keräävät enemmän tykkäyksiä kuin muut kuvat.

– Se on normaalia, ja se on naisille helpompaa kuin miehille.

– En halua vain näyttää itseäni, mutta kesällä olemme vähissä vaatteissa. Haluan laittaa kuvia kaikista eri tilanteista: treenistä, juhlista, mereltä ja vapaa-ajalta. Se olen minä. Ei minulla ole sen suurimpaa salaisuutta suosiossani, hän kertoi Iltalehdelle.

Wierer on muun muassa maailmancupin kokonaiskisan kaksinkertainen voittaja ja kolminkertainen maailmanmestari. Pekingin olympialaisista tuli pikakilpailun pronssi.

Iltalehden juttu tästä.

Kuva tästä.