Krista Pärmäkoski antoi kauden päätteeksi iloisia uutisia suomalaisille hiihtofaneille, kun hän kertoi jatkavansa upeaa uraansa seuraavalla sesongilla. Pekingistä olympiapronssia napannut Pärmäkoski on toki miettinyt urheilu-uransa jälkeistä elämää.

Pärmäkoski kertoi muun muassa siitä hiljattain Anna-lehden haastattelussa. Hän paljasti myös uransa jälkeisistä suunnitelmista.

– Olen haaveillut pitkään puusepän ammatista. Se on peruja lapsuudestani, kun seurailin isäni talonrakennusprojekteja. Voisin rakennella huonekaluja ja vaikka talojakin. Nautin siitä, että käden jälki näkyy heti tehdyssä työssä. Olen entisöinyt muutamia vanhoja esineitä harrastuksenani, kertoi Pärmäkoski Anna-lehdelle.

Pärmäkoski on voittanut urallaan viisi olympiamitalia ja seitsemän MM-mitalia. Arvokisakulta puuttuu vielä palkintokaapista.

Tässä Anna-lehden juttu, jossa enemmän Pärmäkosken kommentteja.